Bugge Wesseltoft - Third attempt - Kristoffer Eikrem *LIVE*

Bugge Wesseltoft - Third attempt - Kristoffer Eikrem *LIVE*

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

15. Juni 2023, 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Denne helt spesielle tordags-kvelden, vil alt mellom elektronisk og jazz utforskes. I en trio bestående av blåsere, keys og beats, veves hvert sitt utrykk sammen til et improvisert, unikt lydlandskap. Tre internasjonalt anerkjente navn, spiller for første gang sammen på scenen til Storgata 26.
Et unikt musikalt samarbeid innenfor elektronisk musikk hvor mesteren møter den nye vinen av norske unge musikkere.

Dette er helt klart en av de du ikke vil gå glipp av! Sees i stallen

Dørene åpner kl 20:00
ID: 20

-Bugge Wesseltoft-
Få norske musikere satte sitt preg på den europeiske jazzscenen på 1990- og 2000-tallet som det Bugge Wesseltoft gjorde. Etter 400 konserter over hele verden og stilskapende plateutgivelser som New Conception of Jazz (1996) og Moving (2001) er han blitt et av de største navnene innen norsk musikk. Denne gangen samarbeider han med en helt ny generasjon unge musikere.

https://open.spotify.com/artist/4p35pLn1lRgqoVVsnqNZEK...

-Third Attempt-
Helt siden karrieren spirte i electronica-miljøet i Tromsø, har Torje Fagertun Spilde jobbet fulltid under artistnavnet Third Attempt.Han er nå aktuell med ny plate, "The Novel Sound". Som følger ideene, tankene og impulsene til en musiker, som komponerer, produserer og fremfører egne elektroniske verk. Tungt inspirert av sent 90 tidlig 00 talls elektronisk musikk. House, disco , chill out, acid jazz og ambient. Som live-artist stiller Third Attempt med egne produksjoner, og skreddersydd visuelt materiale. For lytterne og danserne der ute. Dette er en electronica-opplevelse utenom det vanlige. 

https://open.spotify.com/artist/1tsNLehJWv67iMipy0WwQR...

-Kristoffer Eikrem-
Eikrem er en beatmaker, trompetist og EWI-spiller basert i Oslo, Norge. Kristoffer studerte utøvende jazz ved Norges Musikkhøgskole, og kort tid etter endt utdanning ble han kåret til "Årets unge jazzmusiker 2012" sammen med kvintetten Mopti. Som trompetist har Eikrem spilt konserter over store deler av Europa, India og Japan – og har spilt på mange av de store festivalene i Norge med artister som Bendik Baksaas, Ivan Ave, Fredfades, Vuyo og Mutual Intentions.

https://open.spotify.com/artist/2TxDDfPwhWPoKJKhEcnv3h...

Lokale

Storgata 26, Storgata 26, 0184 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer