Bryggekonsert med Lewi Bergrud og Christian Ingebrigtsen

arrangementet ble avsluttet

Bryggekonsert med Lewi Bergrud og Christian Ingebrigtsen

Sted

Dato

4. August 2018, 19:00 - 5. August 2018, 01:00

Beskrivelse

Konsert med Lewi gir alltid grom stemning på brygga!

Tradisjonen tro tar Lewi med seg en spennende gjest til Totenvika i sommer. I 2018 får vi et gjensyn med Christian Ingebrigtsen fra gruppa a1!! Christian var med Lewi også i 2015, og billettene var utsolgt i god tid før konserten startet :)

Restauranten er åpen fra 12:00 til 01:00 denne lørdagen. Vi anbefaler en deilig middag på brygga før konserten, så reserver ditt bord i god tid på www.evjua.no/kontakt. Konsertmenyen som serveres denne kvelden, blir valg mellom vår egen hjemmelagde Evjuaburger (220kr) og minitacos (4stk til 150kr). OBS! Alle reserverbare bord er allerede booket, men vi har noen bord tilgjengelig for de første som kommer denne kvelden :)

Kl. 22:00 drar Lewi med band i gang bryggefesten med funky låter og gooooood stemning på brygga :D

BUSS hjem til 120kr? Kl. 01:30 går en buss fra Evjua til Gjøvik, via Skreia, Kapp og Lena. Bestill plass på VIPPS (søk etter "Viken ii" under "Betal").

Velkommen til en feiende flott aften på brygga litt uti Mjøsa!

Arrangør

Lokale

Evjua Strandpark og Viken II Evjua Strandpark og Viken II, Evjuvegen 30, 2848 Østre Toten

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.