Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

BRYGGEKONSERT: Lewi Bergrud med band

arrangementet ble avsluttet

BRYGGEKONSERT: Lewi Bergrud med band

Billetter fra 359,00 NOK

Sted

Dato

12. August 2022, 19:00 - 13. August 2022, 01:00

Beskrivelse

ENDELIG konsert med Lewi på brygga igjen!

Garantert topp stemning på brygga, når Lewi og bandet kommer tilbake til Viken II etter to år med pandemi :D Du får god blanding av gåsehud og rykking i dansefoten! Lewi serverer både egne låter og et godt knippe klassikere sammen med det legendariske bandet.

Restauranten er åpen fra 12:00 til 01:00 denne fredagen. Vi anbefaler en deilig middag på brygga før konserten, så reserver ditt bord i god tid på www.evjua.no/kontakt. Konsertmenyen som serveres denne kvelden lanseres i løpet av sommeren, og alle med billett får epost.

Kl. 22:00 drar Lewi med band i gang bryggekonserten med funky låter og gooooood stemning på brygga :D


Lokale

Viken II i Evjua Viken II i Evjua, Evjuvegen 30, 2848 Skreia

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.