Gå til hovedinnhold

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

BRYGGEKONSERT: Lewi Bergrud med band

arrangementet ble avsluttet

BRYGGEKONSERT: Lewi Bergrud med band

Fra 359,00 NOK

Sted

Dato

12. August 2022, 19:00 - 13. August 2022, 01:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

ENDELIG konsert med Lewi på brygga igjen!

Garantert topp stemning på brygga, når Lewi og bandet kommer tilbake til Viken II etter to år med pandemi :D Du får god blanding av gåsehud og rykking i dansefoten! Lewi serverer både egne låter og et godt knippe klassikere sammen med det legendariske bandet.

Restauranten er åpen fra 12:00 til 01:00 denne fredagen. Vi anbefaler en deilig middag på brygga før konserten, så reserver ditt bord i god tid på www.evjua.no/kontakt. Konsertmenyen som serveres denne kvelden lanseres i løpet av sommeren, og alle med billett får epost.

Kl. 22:00 drar Lewi med band i gang bryggekonserten med funky låter og gooooood stemning på brygga :D


Arrangør

Lokale

Viken II i Evjua Viken II i Evjua, Evjuvegen 30, 2848 Skreia

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer