Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Bryggefest: No Name 2023

arrangementet ble avsluttet

Bryggefest: No Name 2023

Fra 349,00 NOK

Sted

Dato

17. Juni 2023, 19:00 - 18. Juni 2023, 01:00

Beskrivelse

No Name på Viken II igjen - bryggefest med full fart fra start til slutt!

Fengende kveld med lokale helter som spiller udødelig funky pop fra de siste tiår. Alle synger med på "Forelska i lærer'n", og hele brygga gynger i takt når No Name drar Europe sin "Final Countdown" :D


MERK: Det er meldt enorm interesse for denne konserten i år også, så vær RASK dersom du vil ha billetter :) I fjor var vi utsolgt lenge før konsertstart, og i år blir det kun 1 konsert på brygga!

Vi anbefaler å bestille bord for middag før konserten: http://www.evjua.no/kontakt.

Det er lurt å bestille bord tidlig, da alle bordene har vært reservert lenge før dagen de siste årene.


Velkommen til nok en livlig aften med No Name på brygga litt uti Mjøsa!

Lokale

Evjua Strandpark og Viken II Evjua Strandpark og Viken II, Evjuvegen 30, 2848 Østre Toten

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer