Bruksanvisning for parforholdet - veien til et sunnere liv

Bruksanvisning for parforholdet - veien til et sunnere liv

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

22. September 2022, 19:30 - 20:30

Beskrivelse

med Siri Dalsmo Berge

I denne boken viser fastlege og forsker Siri Dalsmo Berge på en helt ny måte hvordan samlivet og helsen henger sammen. Visste du at et godt parforhold styrker immunforsvaret og at det motsatte har tre ganger så høy risiko for hjerteinfarkt og økt risiko for infeksjoner?

Siri Dalsmo Berge bor i Froland, er utdannet lege, spesialist i allmennmedisin og har videreutdanning i parterapi.

Denne kvelden vil hun snakke om viktigheten av å ha gode parforhold, spesielt med tanke de parene som er foreldre. Det vil bli anledning til å stille spørsmål, både anonymt og åpent. Det blir boksalg!

Arrangert i samarbeid med Familiekontoret.

Arrangør

Finn billetter til våre arrangementer her! Alle arrangementer som ikke krever billetter blir ikke listet her. En komplett oversikt finner du på www.grimstadbibliotek.no.

Lokale

Salen Salen, Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.