Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Bruk dine egne ord

arrangementet ble avsluttet

Bruk dine egne ord

Fra 250,00 NOK

Sted

Flere tidsluker

19 Mars 2024 - 21 Mars 2024
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Bli trygg når du skal fortelle eller holde tale!

Kurset er totalt på seks timer, og holdes 19. og 21. mars. Det er viktig å kunne delta begge kvelder, da den ene er en del teori om hvordan vi kan fortelle historier på best mulig måte, og den andre er mer praktisk øving.

Etter å tilbrakt to gode kvelder sammen med en liten gruppe kursdeltakere og kursleder Ivar Nygaard er du blitt bedre til å fortelle eventyr både med og uten bok. Det vil barn og barnebarn sette pris på.Du har lært å bruke redskaper til å håndtere nervøsiteten før neste lønningsamtale, når du skal si noen velvalgte ord i en konfirmasjon eller snakke om hva FAU vil gjøre det neste halve året. 

Og viktigst av alt:Du har ledd og hatt det hyggelig sammen med andre vennlige mennesker i en trygg og inkluderende atmosfære.

Om kursleder Ivar Nygaard

Ivar Nygaard (61) er kulturhistoriker og kunstner. Han har vært direktør for Norsk Barnemuseum og intendant for Stavanger kunstforening. I tillegg til sin kunstneriske praksis som billedkunster og forteller arbeider han deltid som IT-konsulent for VID vitenskapelig høgskole. 

I kurset “Bruk dine egne ord” ønsker Ivar å dele gleden ved å fortelle og arbeide med fortelling. Hans kurs krever ingen forkunnskaper utover viljen til å skru nysgjerrigheten på full styrke og spa fram en bittesmule vågemot. 

Kurset holdes over to kvelder, den 19. og 21. mars fra klokken 18:00 til 21:00.

Pris:

250 for medlemmer i Folkeakademiet.
750 for andre deltakere.

Det er enkelt å bli medlem i Folkeakademiet. Det koster 300 kroner i året, og gir rabatt på arrangementer samt mulighet til å delta i en frivillig organisasjon som jobber for å bedre livskvaliteten til folk flest. Se www.folkeakademiet.no for å bli medlem. 

Arrangør

Lokale

Øyahuset - Hundvåg bydelshus, Ulsnesveien 11, 4085 Hundvåg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer