Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

BRGN vareprøvesalg

arrangementet ble avsluttet

BRGN vareprøvesalg

Fra Gratis

Sted

Dato

4. Oktober 2022, 14:20 - 14:40

Beskrivelse

Velkommen til BRGNs vareprøvesalg! Vårt populære vareprøvesalg er tilbake og avholdes i BRGN sine kontorlokaler i Odfjell Eiendom. Benytt egen inngang på høyre side, bak hovedbygget.

Ved kollektiv reise anbefales Fjøsanger buss-stopp, bruk ellers parkeringsplasser som ikke er merket "reservert". Påmelding til vareprøvesalget er bindende. 

Arrangør

Hos BRGN får du vanntett og teknisk mote til menn og kvinner. Regntøy av høy kvalitet og pustende materialer. Inspirert av Bergen, laget for regn. Vil du ha NYHETER aller først? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.

Lokale

BRGN AS Odfjell Eiendom, Conrad Mohrs Veg 29, 5072 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer