Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

BRGN Vareprøvesalg 23.04.24 17:00-17:20

Få billetter igjen
arrangementet ble avsluttet

BRGN Vareprøvesalg 23.04.24 17:00-17:20

Fra Gratis

Sted

Dato

23. April 2024, 17:00 - 17:20
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Velkommen til BRGN Vareprøvesalg!

Vi inviterer igjen til vareprøvesalg den 23.04.24 fra kl. 12:00-18:00. Arrangementet er gratis, men krever påmelding! 😊 Book din tid å sikre deg inngang til vareprøvesalget.

Hver time slot er på 20 min.
Maks antall billetter per time slot: 30 stk.

Tid: 17:00 - 17:20
Dato: 23.04.24
Sted: Conrad Mohrs Veg 29.

Benytt vår inngang som ligger bak Odfjell Eiendom, på høyre side av hovedbygget.

Ved kollektiv reise anbefales Fjøsanger buss-stopp. Parkeringsplasser som ikke er merket "reservert" kan også benyttes.

Arrangør

Hos BRGN får du vanntett og teknisk mote til menn og kvinner. Regntøy av høy kvalitet og pustende materialer. Inspirert av Bergen, laget for regn. Vil du ha NYHETER aller først? Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.

Lokale

BRGN, Conrad Mohrs veg 29, 5072 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer