Brewery Road & Carpool lane

Storgata 4, 1607 Fredrikstad
21. Mars 2020, 21:00
22. Mars 2020, 02:30
Billetter 100,00 NOK
Billetter 100,00 NOK

Gutta vender tilbake på hjemmebane! DETTE BLIR DET STØRSTE BREWERY ROAD HAR GJORT PÅ HJEMMEBANE NOENGANG!!! Her kan du forvente et show du aldri har sett gutta gjøre maken til!! Vi snakker pyro, konfetti osv! Dette blir den sykeste kvelden på lang tid. Overaskelser du ikke hadde klart og drømme om! Med andre ord MØT OPP! Link til billetter blir lagt ut for salg. Skaff deg billetter før det kan være for sent! Dette blir kvelden du vil huske i lang tid! Vi setter latterlig lav inngangs pris på det bare for vi vil ha dere sjukt bra folka inn til oss! Vi sees til årets fest på rockbaren FREDRIKSTAD

Brewery road:

Etter en altfor lang pause har gutta samlet sammen krefter og et knippe godlåter og legger nok en gang ut på veien! Her er det party og allsangfaktor som står øverst på lista! Gutta leverer et helvetes trøkk og det blir liv både på scena og gulvet!

Etter et antall vel leverte jobber både på land og til vanns så har gutta tatt en pause, men nå klarte de ikke holde igjen lenger!

Her får du egenskrevet norsk rock pluss noen cover gjort på måter du aldri har hørt før!

Låter som: du er for dyr, feite Berit, hvem faen tror du at du er, osv. Og show, show, SHOW! Alt fra røyk, til snø og alt i mellom! Er bare og glede seg!

Carpool Lane:

Fra Fredrikstad, med både hode og hjerte godt plantet ned i punkrocken – finner vi Carpool Lane. Bandet ble formet tidlig i 2017, og selve bandnavnet har sitt utspring i medlemmenes forkjærlighet for å benytte kollektivfelt. Stilmessig er det punk som bandet har hentet mesteparten av sin inspirasjon fra, men det finnes også mye ‘’krydder’’ fra andre sjangre. Litt som farfars julegløgg – du veit ikke helt hva som står på ingredienslista, men det funker.

Bandet slapp sine 2 siste låter i 2018, og vil etter planen komme med ytterligere noen ferskproduserte godsaker i løpet av 2020.

Om du liker dårlige vitser, riff som slår i murpussen, basslinjer som gir kroppen et akutt behov for å hoppe over et hjerteslag – så er dette noe for deg. Om du ikke liker noe av det, så kan det godt hende du liker det allikevel.

CC 100,-

Arrangementet ble avlyst

Brewery Road & Carpool lane

Vis detaljer
Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post