Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Breathwork, Meditasjon & Mindfulness

Arrangementet ble avlyst

Breathwork, Meditasjon & Mindfulness

Fra 2,000,00 NOK

Sted

Dato

14. Oktober 2023, 15:00 - 4. November 2023, 16:00

Beskrivelse

Velkommen til Breathwork med Meditasjon og Mindfulness!

For første gang arrangerer jeg et 4-ukers kurs i hjertet av Oslo i studioet til Northern Light Yoga Studio. Jeg gleder meg til 4 lørdager der vi skal gi slipp på tanke-kjør, forankre bevisstheten i nuet og gjenoppdage ro, glede, letthet og frihet. Med alt fra oldtids pranayama pusteteknikker til mantrameditasjon skal vi dykke inn i selvet og tilbake kilden av vår opplevelse, den som vi egentlig er. 

Tidspunkter 

Kurset går over 4 lørdager og hver sesjon varer 1 time. Tidspunktene for kurset er: 
Lørdag 14.10.2023 kl. 15.00-16.00
Lørdag 21.10.2023 kl. 15.00-16.00  
Lørdag 28.10.2023 kl. 15.00-16.00
Lørdag 04.11.2023 kl. 15.00-16.00 

Praktisk

Alt av utstyr er her så du trenger kun ta med deg selv og behagelige klær. Hvis du blir kald, kan du ta med et ullteppe. En vannflaske er heller ikke dumt. Vennligst skru av alle telefon-lyder og legg vekk all andre distraksjoner under timen.

OBS: dersom du har en diagnose eller spesiell tilstand anbefaler jeg at du rådfører deg med legen din først om du kan gjennomføre breathwork sesjoner.

Om Julie

Julie er 28 år og sertifisert Breathwork og Pranayama lærer fra Loka Yoga School og har drevet med pust, meditasjon, mindfulness og emosjonell healing i over 5 år. Disse verktøyene har bidratt til en sterk transformasjon fra konstant stress, uro og selvfordømmelse til indre ro, egenkjærlighet, trygghet og ekte glede.

Lokale

Northern Light Yoga, Rosenborggata 9, 0356 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer