Bowling med På Fredag! på torsdag :-)

arrangementet ble avsluttet

Bowling med På Fredag! på torsdag :-)

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

5. Mars 2020, 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Hallo folkens!!

Ny partallsuke, og nye sprell :-) Denne gangen bowling på Sheiken i gamle meieribygget ved Karmsundgaten.

Vi tenker uoffisiell turnering med tilfeldig trukne lag. #-, 4-, eller 5-mannslag, alt etter hvor mange som kommer. 

Vi har reservert 4 baner, så det er et maksantall på 20 deltakere. Sørg for at du og eventuelt kompisen(e) din(e) blir med på vennligsinnet konkurranse og godt lag.

Vi tenker 2 serier. Det koster kr 165,- per deltaker inkludert skoleie.

Vi ses (denne gangen) på Torsdag!! :-)

Lokale

Sheiken Bowling & Biljard Sheiken Bowling & Biljard, Karmsundgata 51, 5531 Haugesund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.