Bootcamp vinter 2022

Bootcamp vinter 2022

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. November 2022, 12:00 - 22. Desember 2022, 14:00

Beskrivelse

Tirsdager kl. 07 - oppstart 15. november

Torsdager kl. 17:30 - oppstart 10. November


Ønsker du tirsdager + torsdager får du 15% rabatt.

Vi kjører intervall basert trening med enkle hjelpemidler og egen kroppsvekt. Oppmøte i fotballbingen i Hallén Parken ( Øvre Grunerløkka) 

Passer for alle!

OBS! HUSK EGEN MATTE

Arrangør

Utetrening hele året for alle som ønsker seg en god treningsøkt i frisk luft.

Treningene går over 10 og 10 uker og vi trenger i området rundt Valle Hovin.

Lokale

Hallénparken, Christies gate 40, 0568 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.