Bootcamp Høsten 2020

arrangementet ble avsluttet

Bootcamp Høsten 2020

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

25. August 2020, 18:15 - 18. September 2020, 19:10

Beskrivelse

Ny runde med Bootcamp som går over 10 uker!

Treningen er intervall bassert hvor vi trenger styrke og utholdenhet ved bruk av enkle hjelpemidler og mye egen kroppsvekt. Treningen passer til alle skadefri mennesker uansett form! Intervall arbeid er ment for å pushe deg samtidig lett å justere etter egen form og evne. 

 Ta gjerne med egen matte! 

Betingelser:

Treningen går over 10 tirsdager ( opphold i påsken og røde dager)

Du kan kjøpe en pakke på alle 10 gangene, eller velge klippekort på 5 ganger som må brukes innenfor denne perioden. Bindende påmelding.

Er du ny? Det er mulig å kjøpe en prøvetime til 100 kr.  ( kun for nye medlemmer).

OBS OBS! minimum 4 påmeldinger for at treningen kjøres. Ved for få deltagere vil trening avlyses og eller flyttet. Du vil da få tilbud om alternativ løsningen eller penger refundert. 

Endringer kan forekomme! 

Om Valle Utetrening:

Valle Utetrening er startet av instruktør og PT Malene tilbake i 2016.  Siden den gang har det vært utetrening året rundt! 

Malene har lang erfaring innen gruppetrening og jobber mye med trening hos bedrifter og på sentre. I tillegg til Bootcamps/sirkel timer instruerer hun i pilates, styrke, Bodycombat,GRIT, puls/Koreografi og spinning. Arrangør

Utetrening hele året for alle som ønsker seg en god treningsøkt i frisk luft.

Treningene går over 10 og 10 uker og vi trenger i området rundt Valle Hovin.

Lokale

Valle Hovin Valle Hovin, Innspurten 12, 0663 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.