Bon Scotch - en hyllest til Bon Scott & AC/DC

Bon Scotch - en hyllest til Bon Scott & AC/DC

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

3. September 2022, 22:00 - 4. September 2022, 01:00

Beskrivelse

Tributebandet Bon Scotch er en hyllest til AC/DC og Bon Scott, og består av et solid knippe innbarka rockefantaster som mener at folk fortjener a se sceneshowet og høre soundet til AC/DC's første lineup. Det er derfor lagt ned mye arbeid i å skape det trøkk og karisma som skal til for at konsertopplevelsen skal kunne måle seg med showet til moderbandet under siste halvdel av 70-tallet. Så til alle som forbanner seg over at dere aldri fikk oppleve det virkelige AC/DC - her er deres sjanse til å kunne nyte dette!

Bon Scotch har holdt det gående siden 2006 og spilt land og strand rundt i Norge, inkludert i Tyskland, og er klare for å komme tilbake til Bøen Gard på Hide.

Lokale

Bøen Gard Bøen Gard, Gjerdsvikvegen 671, 6083 Gjerdsvika

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.