Bokbad med Ingebrigt Steen Jensen

Bokbad med Ingebrigt Steen Jensen

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

28. November 2022, 18:30 - 19:30

Beskrivelse

Ingebrigt Steen Jensen (67) har blitt hele Norges ansikt på Alzheimer-sykdom.

Han mener det ikke er noe å skamme seg over.

Rett før jul i fjor fikk Ingebrigt Steen Jensen den brutale beskjeden, at han hadde Alzheimer. Mandag 28.nov. kl.18.30 på Galleri Festiviteten, Eidsvoll Verk, forteller reklameguruen, Stabæk-patrioten og forfatteren om den brutale hverdagen han nå lever i, om hvorfor han har valgt å være så åpen, om alt han nå skal rekke å gjøre før det er for sent, samt en rekke hysteriske historier fra hans eventyrlige liv som reklamemann, fotball-legende og samfunnsdebattant.

Ingebrigt har satt seg et hårete mål:

Han skal bli den første i verden som blir kurert for alzheimer.

I bokbadet på Galleri Festiviteten, vil han også fortelle om hva som kjennetegner verdens mest suksessrike bedrifter og organisasjoner, og ikke minst om hvordan fotballklubben Stabæk kunne gå fra 5.div. til toppen av norsk fotball ved hjelp av entusiasme, «Big Hairy Goals» og ved ikke å gi seg. På samme måten har han bestemt seg for å være verdens mest glade alzheimerpasient.

Etter bokbadet er det mulig å kjøpe den nye boken hans «Før jeg forsvinner», som han selvfølgelig også vil signere.

(Årets julegave kan kjøpes «live» av forfatteren selv»)

Bokbadet / foredraget passer for flere målgrupper – enten man har opptatt av demensarbeidet, er idrettsleder eller næringslivsrepresentant og ønsker å bli inspirert.

Ingebrigt Steen Jensen er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere.

Ingebrigt sier:

– Jeg skrev, ikke nødvendigvis for at det skulle bli en bok, men for at jeg skulle bearbeide følelsene mine.

Det skulle være en form for terapi.

Dette er ikke bare en bok for de som har diagnosen, men i minst like stor grad for de pårørende, sier 67-åringen.

Salg av kaffe og kaker i kafeen Coffee Too fra kl.17.00.

Inngang: kr.150, som i sin helhet går til lokalt demens arbeid i Eidsvoll.

Arrangør: Eidsvoll Rotaryklubb

Takk til Coffee Too for muligheten til å benytte deres lokaler vederlagsfritt.

Lokale

Galleri Festiviteten, Sagveien 2, 2074 Eidsvoll Verk

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.