Bokbad med debutant Kenneth Moe

arrangementet ble avsluttet

Bokbad med debutant Kenneth Moe

Billetter fra 0,00 NOK

Dato

31. Mars 2016, 18:00 - 19:30

Beskrivelse

Kenneth Moe er et forfatternavn verdt å merke seg. I vår ble han nominert til den jeve Tarjei Vesaas' debutantprisen for kortromanen Rastløs. Rett etter var han én av fire forfattere som turnerte NRKbok med manifester om hvorfor de skriver.

BokTorsdag inviterer derfor til bokbad med debutantforfatteren!

Litt om Rastløs:
Historien fortelles som en enveisdialog fra en mann som lever et liv bak fire vegger og med søppel omkring seg, til kvinnen han ble avvist av. Han skriver med et mål om å oppnå en ny forståelse av sin egen ensomhet.

I denne enveisdialogen avdekkes det tanker om det håpløse ved å oppleve kjærlighetsbrudd, om lengsel og handlingslammelse.

Maria Vonen er ordstyrer for kvelden. Hun er redaksjonsmedlem i BokTorsdag. Bokbadet med Kenneth Moe er hennes første arrangement.

BokTorsdag er Kulturutvalgets litteraturredaksjon, og tar opp store og små problemstillinger knyttet til litteratur og samtidslitteratur. BokTorsdag arrangerer alt fra bokbad og slampoesi, til kritiske intervjuer og samtaler.

Sted: Biblioteket

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.