skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Bodø Bluesklubb: Inger-Katrin

arrangementet ble avsluttet

Bodø Bluesklubb: Inger-Katrin

Fra 220,00 NOK

Sted

Dato

3. Juni 2023, 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Folkpop- og nordicanaartisten Inger-Katrin fra Beiarn kommer til Piccadilly i Bodø 3.juni 2023. Hun slapp sitt første album ved navn Keepsafe i 2020, et album som ble omtalt av Stavanger Aftenblad som "frisk folkpop av den typen som inntok listene da engelske Mumford & Sons ga ut sitt første album i 2009"(Geir Flatøe, 2020). Etter å ha spilt konserter i og rundt Oslo, begynte hun innspillingen av sitt andre album nesten samtidig som en viss pandemi herjet verden. Selv om dette førte til en litt langsommere innspillingsprosess enn ønskelig, er Inger-Katrin endelig klar med flere singler og ny plate i 2023. Hun beholder røttene sine godt plantet i americana, med innslag av soul og country.

Inger-Katrin har en unik formidlingsevne på scenen og rører ved både gode og vonde følelser gjennom sangen. Ofte kan man sitte igjen med en befriende følelse og fornyet håp etter endt konsert.

Med seg på Piccadilly har Inger-Katrin Martinius Solum på gitar og kor, kjent fra blant annet The Voice. Han har spilt elektrisk gitar og banjo på Keepsafe og det forestående albumet.


Arrangør

Bodø Bluesklubb ble stiftet i 1999, og har holdt det gående siden da. Klubben skal fremme blues og næret beslektet musikk i regionen. Klubben forsøker gjennom synlighet og engasjement eller i kulturbildet å ivareta bluesens interesser som musikkform og hevde blues på lik linje med annen kulturell virksomhet. Klubben har over flere år forsøkt å stimulere og promotere unge utøvere til utøvelse av blues og beslektede musikkformer, og vil også fortsette med dette i framtiden. 

Lokale

Piccadilly pub, Sandgata 4, 8006 Bodø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer