Bjørn Kåre Odde med "Folk Chamber".

Bjørn Kåre Odde med "Folk Chamber".

Sted

Dato

17. Juli 2022, 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Endelig kan vi, forhåpentligvis, invitere til en kirkekonsert i Ringebu stavkirke under mer normale omstendigheter!

Bjørn Kåre Odde har kommet med sitt debuttalbum, «Folk Chamber». Som tittelen tilsier, er dette kammermusikk, og repertoaret består av hans vakre, enkle og underfundige melodier ikledd varm stryk.

Odde har i snart et tiår vært en av de mest attraktive felespillerne i landet, både som konsertmusiker og dansemusiker. Det er tradisjonsmusikken fra Gudbrandsdalen som ligger i bunn, og med erfaring som komponist og arrangør har han fått oppmerksomhet langt utover folkemusikken i både inn- og utland.


Medvirkende:
Bjørn Kåre Odde – fele
Vegar Vårdal – fele
Johanne Løkensgard Mjøs - fele
Elin Marie Christensen – bratsj
Cello – TBC
Jo Fougner Skaansar – kontrabass

Billett:
Voksen: 350,-
Barn u/16 år: Gratis.

Etter konserten blir det, tradisjonen tro, servert jordbær fra Kaurstad Bær i Prestegarden.

Velkommen til en stemningsfull kveld!

Arrangør

Sommerkonsertene i Ringebu er en frivillig komité som har i oppgave å arrangere konserter i Ringebu stavkirke i Juni/Juli. Vi setter sammen et bredt program, som vi håper treffer de fleste. Gå inn å sjekk ut årets konserter!

Lokale

Ringebu stavkyrkje Ringebu stavkyrkje, Vekkomsvegen 433, 2630 Ringebu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.