Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Beyond The Barricade + Anchors

arrangementet ble avsluttet

Beyond The Barricade + Anchors

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

17. Februar 2023, 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Beyond The Barricade
Hva får du hvis du blander humor, memes og metal? Da får du kvintetten Beyond The Barricade. En god miks av breakdowns (ikke bare mentale), growling (ikke bare fordi man har vondt) og latter er en måte å beskrive musikken på. 

Musikken er skrevet med lidenskap, samtidig som de minner deg på at man ikke skal ta livet altfor seriøst. På konserter er fokuset å få humøret opp, ha det gøy og lage moshpits, noe de kan garantere. 

I Desember 2021 slapp de sitt debutalbum "Where Do We Go When There Is Nothing Left". Nå er fokuset på å spille live. I 2019 solgte de ut Verkstedet sammen med Ferrous og Jaggu, og i senere tid har de spilt med bla.a. band som Dead Like Juliet, Kingseeker, Greyscale Season og Atena.


Anchors
Anchors startet da Mats Naalsund og Andrew Haugstad møttes som studenter ved Lyd- og musikk produksjonslinjen på Noroff Oslo, hvor de knyttet et bånd over sin delte interesse for metall og låtskriving. Etter fullført utdanning, tok de musikken videre og fremarbeidet et uttrykk som falt i smak hos dem begge; fengende, hardtslående metalcore med gjennomarbeidet tekst og tematikk sentralt i uttrykket.Naalsund har som hovedfokus å utarbeide relaterbare låter med tilknytning til utfordringer mange kan kjenne seg igjen i. Haugstad på sin side er primus motor bak bandets sound, og nevner blant annet While She Sleeps og Parkway Drive som store inspirasjoner.
I 2019 ble Anchors komplett, med introduksjonen av bassist Nicolò Cavallaro og trommeslager Joakim Mangersnes. Det unike samspillet mellom Cavallaros prog-inspirerte rytmikk og Mangersnes’ trommegroove setter prikken over i'en på det som skal bli et av hovedstadens metal-band å følge med på i tiden fremover.

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.