Bevegelsesmaskinen

arrangementet ble avsluttet

Bevegelsesmaskinen

Sted

Flere tidsluker

23 Mai 2019 - 26 Mai 2019

Beskrivelse

Wang og Vinkels oppfinneri presenterer barneforestillingen «Bevegelsesmaskinen»; en intim og interaktiv forestilling der publikum blir invitert inn i oppfinneriet og tidsmaskinen til de merkelige oppfinnerne Wang og Vinkel. Wang og Vinkel har installert seg inne i Siloen ved Drammen Bibliotek og inviterer til et unikt innblikk i deres forskning på bevegelse, eller rettere sagt mangelen på bevegelse. Oppfinnerne kommer fra en nær fremtid der all menneskelig bevegelse er i ferd med å forsvinne fordi roboter og annen teknologi overtar all aktivitet. De har derfor reist tilbake i tid for å prøve å løse problemet og de trenger din hjelp!

Oppmøte i 1. etasje på biblioteket. OBS! På søndagsforestillingene må inngangen ved Ypsilon brukes.
OBS! OBS! Meget begrenset med plasser! Reserver din billett i god tid.  

Wang og Vinkel oppfinneri består av Signhild Wærsted og Annika Vestel - følg oss gjerne på Facebook: @wangogvinkel

Kunstnerisk leder, produsent og utøver: Signhild Wærsted
Kostymedesigner og utøver: Annika Vestel
Musikk og lyddesign: Arthur Piene
Scenografi: Endre Mathistad

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd, Drammen Kommune og Buskerud Fylkeskommune.

Arrangør

Wang og Vinkels oppfinneri består av Signhild Wærsted og Annika Vestel. Produksjon av scenekunst for barn og unge.

Lokale

Drammensbiblioteket Drammensbiblioteket, Grønland 58, Siloen, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.