skip to main content
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Beitosprinten

arrangementet ble avsluttet

Beitosprinten

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

17. November 2023, 11:00 - 19. November 2023, 14:00

Beskrivelse

Bli med på en actionfylt helg med langrenn og kombinert på Beitosprinten 17.-19. november! 

Øystre Slidre Idrettslag, i samarbeid med Norges Skiforbund, inviterer deg til Beitosprinten 2023, sesongens mest spennende arrangement for skientusiaster.

På Beitostølen stadion vil du kunne oppleve noen av verdens beste skiløpere i aksjon, samtidig som du er en del av folkefesten. Det blir tre dager med spennende konkurranser, inkludert sprint i klassisk langrenn og kombinert, barneskirenn, samt løp for para-utøvere.

Rennprogrammet er som følger:

- Fredag 17. november: Klassisk langrenn sprint + para

- Lørdag 18. november: Klassisk langrenn 10 km + para kombinert langrenn

- Søndag 19. november: Kombinert langrenn, Barnas Beitosprint, langrenn fri teknikk 10 km

Uansett om du er en ivrig skiløper selv eller bare ønsker å oppleve en fantastisk atmosfære og heie på favorittutøverne dine, er Beitosprinten et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Billettene til Beitosprinten 2023 er tilgjengelig nå, og prisen varierer fra NOK 100,00 til NOK 300,00, avhengig av valgt arrangement og dag. Så grip sjansen og sikre deg en helg full av skiglede og spenning!

Bli med på Beitosprinten 2023 og la sporten ta pusten fra deg i vakre omgivelser på Beitostølen stadion. Kjøp billetter nå!

Lokale

Beitostølen stadion, Stadionvegen 6, 2953 Beitostølen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer