Balanse i kroppen= Balanse i livet <3

12. Oktober 2017, 18:00 - 20:00

Selskapslokalet the Arctic Room , Storgata 132, 9008 Tromsø


Hei kjære venn, hva er balanse i livet for deg?

For meg er det sammensatt med hvordan jeg "har det", og hva jeg gjør/har gjort for å "få det". (ønsket eller uønsket/bevisst eller ubevisst)

Hvordan har du det nå?

Hva må du gjør for å komme tid du ønsker ?

Har du "hanglet og stresset" deg gjennom livet de siste årene mer eller mindre ubevisst, og plutselig havnet på et uønsket sted i helsa og livet ditt?

Er du fornøyd med balansen i livet ditt, eller må noe justeres?

Hva sier kroppen til deg når du spør den om dette?

Hva trenger den mer av?

Det er mange plan i livet vi kan snakke om balanse, feks. i jobb, med familien, økonomi, venner m.m. men her skal det handle om balanse i kroppen din, noe som også vil gi ringvirkninger til balanse på andre plan i livet ditt.

La meg forklare litt for deg <3

BALANSE I KROPPEN = GOD HELSE= DU TAR BEDRE VALG

GIR OVERSKUDD TIL:

- Familie

- Skole

- Jobb/karriere

- Trening/bevegelse

- Fritid/venner

- Hobbyer m.m.

DU KAN FØLE PÅ:

- Jevnt humør

- Våkne uthvilt

- Fravær av vonter

- Kreativitet

- Tiltakslyst/pågangsmot

- Styrke/mot

- Velvære av vektkontroll

m.m.

- Balanse i helse = Balanse i livet <3

OBS OBS!

FOR at mye av dette skal være på plass, er vi helt avhengie av et riktig sammensatt kosthold med nok næring til kroppens milliarder av celler. ( noen som er veldig vanskelig med dagens kost) Dette har stor påvirkning på kroppens "inneklima".

I evnen til å lære å håntere stress ligger også en stor påvirkning til god helse og balanse i livet, men det vil være et annet kurs.

Det paradokse er,,,,at når kroppen får nok vitaminer og mineraler blir hjernen vår blir mer klartenkt,,,og vi tar bedre valg for oss selv og takler både livet og stress på en bedre måte.

Alt starter med HVA vi putter i oss, og det er noe som heter " du blir hva du spiser"...og som legekunstens far Hippokrates uttalte: La maten være din beste medisin <3

Dette er essensielle behov som VI ALLE trenger, men som veldig mange av oss slurver med, fordi vi ikke vet bedre.

Resultatet av et liv i stor ubalanse over lang tid gjerne + på stress som veldig mange av oss kjenner på, kan bety sykdom før eller siden.

Det kan starte med stive vonde muskler i skuldre/nakke, ryggsmerter, magesmerter, hodepine, lite eller ingen overskudd til å gjøre mer enn du høyst nødvendig må, og da går du på ren viljestyrke....

Mange ender i overvekt, høyt blodtrykk, feil vektet kolesterol, diabetes 2 og kroniske betennelser/vonter som setter seg i muskler og ledd. Det handler om kroppen din sitt inneklime, noe må du ha medisin og hjelp av din lege for, men veldig mye kan du hjelpe kroppen din selv med, ved å justere med riktig kosthold og god næring til cellene dine.

OG DETTE BRENNER JEG FOR Å LÆRE DEG MER OM!

En enkel oppskrift på å få det bedre starter alltid med "deg selv", og hva du kan gjøre for deg VED HJELP AV ENKLE VERKTØY OG GOD KUNNSKAP.

HVA OM du visste at det fantes et unikt næringstilskudd basert på økologisk mat som nådde cellene dine under 10 minutter og sørget for at du fikk dine 8 om dagen?

- OG at sammen med en unik mat-kur på 4 uker var det alt som skulle til for å gi deg en heftig kickstart på DIN snuoperasjon for helsen din?.

- Næring til cellene våre betyr en kropp som fungerer optimalt, mer overskudd, styrket immunforsvar, bedre søvn og fordøyelse, og ikke minst mer utholdenhet og raskere restitusjon etter trening eller en tøff arbeidsdag.

...Ville du hørt mer om dette?

MELDE DEG SNAREST PÅ VED Å SIKER DEG EN BILLETT HER I ARR. KOSTER KUN KR. 100 , og alt du lærer vil være verdt mye mye mer.

Ta med gode venner og familie som trenger god helse, og la dem lære bedre sammens med deg.

Jeg lover deg et engasjerende, inspirerende og lærerikt kurs, hvor du får satt deg og din helse i fokus"! Laget deg personlige mål for din helse og når du skal nå målet ditt, og få masse masse motivasjon til å bli "mer bevisst" i måten du lever på, ta grep slik at du får leve livet ditt optimalt slik du drømmer om <3

Gleder meg til å møte akkurat deg, og ring meg gjerne eller send en mld. om du har spørsmål.

Gode tanker fra Margrethe

Billett

Stengt