Baardsen // Kafe K

1. Februar 2019, 21:00 - 23:59

Kafe K Porsgrunn AS, Storgata 174 C, 3915 Porsgrunn

BAARDSEN
1. Februar kommer BAARDSEN til KAFE og tar med seg materiale fra begge sine to albumutgivelser "Skygger fra ei aen tid" (2015) og "Sopp under fasaden", som slippes 21. September 2018.


Baardsen er norskpråklig band fra Stavanger/Oslo med låtskriveren Trond Helge Bårdsen i spissen. Med seg har han et erfarent band bestående av dyktige musikere fra Oslo´s musikkmiljø.
Baardsen har sluppet tre singler fra albumet, som alle har fått positiv oppmerksomhet, bl.a spilling på NRK P1 og B-listing på Ordentlig radio, samt listing på diverse spillelister.Siden slippet av det kritikerroste debutalbumet ”Skygger fra ei aen tid” fra 2015, så har bandet med jevne mellomrom sluppet singler som har fått oppmerksomhet både fra nasjonal og lokal radio og på spillelister som ”Norsk på spotify” og ”New Nordic indie”. Baardsen har gjort flere klubbturneer og har spilt konserter over store deler av Norge.

"Baardsen synger som om han mener det" - Terningkast 5 (Stavanger Aftenblad 21.09.2018, Geir Flatøe)

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen, frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livete…..” https://www.platespilleren.com...

Baardsen m/band Ikke tilgjengelig