skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Avspenning med gong og YinYoga for vinter på Hellerudtoppen med Maria

arrangementet ble avsluttet

Avspenning med gong og YinYoga for vinter på Hellerudtoppen med Maria

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

4. Desember 2018, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Synes du at førjulstid krever mye fra deg? Lyden av gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro. Gong er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga og meditasjon, men er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning.

Gong vibrasjoner treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand, akkurat som du "bader" i lyder. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Vi starter med en kortere og mykere Yinyoga program for vinteren, for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Mesteparten av tiden ligger du (kan sitte også) på et underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene vil du også oppleve dype "samlende" toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparent vibrasjon fra sansula, "oppløftende" klang fra koshiklokker, fascinerende lyd fra oceantromme og andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av:
Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer og holder yoga kurs på Hellerud Vel femte år på rad. Ved siden av har Maria praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

Spørsmål: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Viktig: Ta med deg underlag, pledd, pute og det du trenger for å ligge godt. (Du kan også velge å sitte.) Ha på behagelige klær.

Pris 300 kr

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet.
Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon

Påmedling er bindende. Her kan du lese om våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...Arrangør

MediYoga / Yin Yoga / Mindfulness og Gong med vekt på det terapeutiske og holistiske. Kurs / individuelle timer for rehabilitering og forebygging. Velkommen!

Lokale

Hellerud Vel Hellerud Vel, Landeroveien 1, 0672 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer