Avspenning med gong og YinYoga for vinter på Hellerudtoppen med Maria

4. Desember 2018, 20:00 - 22:00

Hellerud Vel, Landeroveien 1, 0672 Oslo

Synes du at førjulstid krever mye fra deg? Lyden av gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro. Gong er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga og meditasjon, men er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning.

Gong vibrasjoner treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand, akkurat som du "bader" i lyder. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Vi starter med en kortere og mykere Yinyoga program for vinteren, for å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning. Mesteparten av tiden ligger du (kan sitte også) på et underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene vil du også oppleve dype "samlende" toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparent vibrasjon fra sansula, "oppløftende" klang fra koshiklokker, fascinerende lyd fra oceantromme og andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

Du blir ledet gjennom kvelden av:
Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer og holder yoga kurs på Hellerud Vel femte år på rad. Ved siden av har Maria praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

Spørsmål: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Viktig: Ta med deg underlag, pledd, pute og det du trenger for å ligge godt. (Du kan også velge å sitte.) Ha på behagelige klær.

Pris 300 kr

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet.
Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon

Påmedling er bindende. Her kan du lese om våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...Billett

Ikke tilgjengelig