Avspenning med gong / lydhealing - Oslo Sentrum

16. Februar 2018, 19:00 - 20:00

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du å lande i øyeblikket og komme enda nærmere til degselv? Magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til dyp indre ro.

Du legger deg på en ullmatte (kan evt sitte også i en behandlig stilling) og jeg guider deg gjennom kroppskanning / avspenning, oppmerksom pust, mens du tar imot helende lyd vibrasjoner.
Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, "oppløftende" klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

PRIS 150 kr.
Begrenset antall - maks 12 stk.

Dette arransjement kan tas i forbindelse med en annen workshop - Yoga og Massasje med Stine Henriksen som hjelpe deg å løse opp spenninger ved hjelp av den unike kombinasjon av yoga og massasje. Arransjementet holdes 16.februar kl 17-18.45. Her er det plass kun for 6 deltakere, og deltar du på denne workshop - prisen for kungad kun 100 kr i tillegg.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, ved siden har hun praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut go veileder.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com


Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Billett

Stengt