Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Avspark på Vulkan

arrangementet ble avsluttet

Avspark på Vulkan

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

10. Juni 2016, 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Fredag 10. juni inviterer Vulkan Oslo, Mathallen, Vulkan Arena og Pokalen til Avspark! I forbindelse med åpning av både Fotball-EM og sommerens fredagskonsept, Vulkan Ute, blir det snille priser på mat og drikke, gatemat, stor uteservering og underholdning.

Kl. 15:00-18:00 lader vi opp til avspark i Vulkangata
Kl. 17:00 Les Punx-konsert
Kl. 21:00 braker det løs med første EM-kamp, Frankrike - Romania, på Vulkan Arena.

Snille priser på mat og drikke hos:
PS:hotell, Hendrix Ibsen, Vulkanfisk, Champagneria, Hopyard, Torget, Døgnvill, Barramon, Smelteverket, Ma Poule & Lucky Bird.

Gatemat:
Pizza fra Pokalen og mat fra Smelteverket.

PS:
- Vulkan Arena og Pokalen viser alle EM-kampene gjennom hele mesterskapet.
- Vi hyller fredagene i sommer med Vulkan Ute, hyggelige priser på mat og drikke hver fredag kl. 15:00-18:00.

Velkommen til sommeridyll og fotballfeber på Vulkan!

Arrangør

Lokale

Vulkan Oslo, Maridalsveien og Vulkan, 0178 Oslo Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer