Åsmund Nesse - Låvekonsert i Nesebar

arrangementet ble avsluttet

Åsmund Nesse - Låvekonsert i Nesebar

Sted

Dato

29. Juni 2022, 19:00 - 22:30

Beskrivelse

Konsert med Åsmund Nesse i Nesebar


Vel møtt til ein autentisk og intim sumarkonsert med Åsmund Nesse onsdag 29 juni.


Lokasjonen er sett på på "heimabøen" i Nesebar. Dette er låven på gardsbruket Åsmund vart oppfostra. (Men han åt ikkje berre silo og høy, han åt også mykje poteter)

Det er ikkje lagt opp til servering på konserten av noko slag, men det er fritt fram å ta med seg noko å leska seg på eller bita i, om du føler for det. Det er bord og stolar og sofakrokar i Nesebar. 

Det er kun 50 tilgjengelege plassar i Nesebar.

Låvedørane opnar kl 19.

Konsertstart: 20:30.


Arrangør

Lokale

Nesebar Nesebar, Nesosvegen 38, 5430 Bremnes

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.