Asker Miniølfestival 2020

Arrangementet ble avlyst

Asker Miniølfestival 2020

Billetter fra 350,00 NOK

Sted

Dato

12. September 2020, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Wettre Bryggeri og Kråka Pub har gleden av å invitere til Asker Miniølfestival 2020!


Vi inviterer noen av våre bryggerivenner og avholder igjen (mini)ølfestival i våre egne lokaler på Vettre. Gjestene bryggerier vil bli høvelig introdusert etter hvert som de bekrefter deltagelse.

Dørene åpner kl. 12:00 og kranene stenger kl. 22:00. 

Inngang koster kr 350,- (pluss avgift) og inkluderer smaksglass samt 4 bonger. Det vil i tillegg bli solgt drikkebonger inne på området. Det vil være mulighet for å kjøpe mat - mer informasjon kommer når dette foreligger.

Det legges i første omgang ut 250 billetter - med mulighet for flere dersom været tillater åpning av uteområdene våre.


18-års aldergrense

Lokale

Kråka Pub Kråka Pub, L. P. Wettres vei 20, 1392 Vettre

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.