Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Asker Aliens vs Fyllingen (M)

arrangementet ble avsluttet

Asker Aliens vs Fyllingen (M)

Fra 50,00 NOK

Sted

Dato

13. Januar 2024, 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Er du klar for en spennende kamp mellom Asker Aliens og Tromsø Storm? Bli med oss i Leikvoll C og opplev den intense spenningen når disse to lagene møtes til en actionfylt kamp!

Arrangert av Asker Basketball Club, vil denne kampen være en fantastisk anledning til å støtte ditt favorittlag og oppleve den elektriske atmosfæren i hallen. Uansett om du er en dedikert basketballentusiast eller bare ute etter litt spenning, vil denne kampen garantert gi deg en minneverdig opplevelse.

Billettene til kampen koster fra 50,00 NOK til 150,00 NOK, så ta med venner og familie og bli med på en spennende sportskveld! Egne juniorspillere med drakt kommer inn gratis.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å være en del av basketballens lidenskap - sikre deg billettene dine nå og bli med på en uforglemmelig kamp mellom Asker Aliens og Tromsø Storm!

Husk: parkering under Varner arena eller ved brannstasjon på Risenga. Følg skilting.

Lokale

Leikvoll C, Leikvollhallen, Brages vei 5, 1372 Asker

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer