skip to main content

Ask4Booty SPECIAL

Har nettopp lagt til

Ask4Booty SPECIAL

Fra 1,500,00 NOK

Sted

Dato

29. Mai 2024, 18:00 - 19. Juni 2024, 19:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Vi fortsetter suksessen med en ny runde på fire økter fordelt på fire uker🤩

Ask4Booty er en gruppetime med fokus på volum og generell styrke i underekstremiteten. Vi jobber i stasjoner fordelt rundt i det åpne landskapet ved Summit sine lokaler i Bogstadveien.
Hver stasjon representerer en ny øvelse og vi jobber i par fordelt på antall deltakere.
Hver stasjon skal gjennomføres på tid.
Mellom hver øvelse er det lagt inn en kort pause.

Denne gruppetimen ble utviklet i 2013 og har fått god kritikk av blant annet Shape up Norge som har testet gruppetimen i praksis🤩

Denne gangen kjører vi på med en fire (4) ukers periode fra og med 29.Mai til 19.Juni!

Vi har kun plass til 14 deltakere!

Totalpris: kr. 1500 - for alle nye deltakere!

Drop-in: 385 kr.

Se våre hjemmesider for mer informasjon:

www.Ask4Fitness.no

Lokale

Sporveisgata 31, 0354 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer