Ask Carol

Ask Carol

Billetter fra 150,00 NOK

Sted

Dato

27. Januar 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Ask Carol kommer til Skur14 i Bergen!

Vi er veldig glade for å presentere Ask Carol, en meget spennende duo fra de dype norske skoger. Med utgangspunkt i Auma, midt mellom Alvdal og Tynset har duoen utviklet et mystisk, multitaskende sound, som virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vinterkalde Norge. Carols kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har hørt makne av. Artister som Kills, Yeah Yeah Yeahs og The White Stripes dukker opp som referanser, men med en nordisk, melankolsk vri som tilfredsstiller det man skulle ønske av det hardeste og det mykeste man skulle ønske. Grunge alt-pop-duoen Ask Carol er en høyenergi power-duo med STOR lyd.

Billetter: 150 kr, 200 kr i døra

Dørene åpner: 20.00

18+

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.