Asgeir-show med gjester i Halden

arrangementet ble avsluttet

Asgeir-show med gjester i Halden

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

29. Juli 2021, 17:00 - 19:30

Beskrivelse

Mobile og Allsang på Grensen ønsker deg og familien velkommen til bilutstilling og Asgeir-show med gjester på Fredriksten Festning i Halden!

Høydepunkter:

 • Utstilling av nye biler og et par gamle klassikere
 • Gratis grillmat og drikke
 • Barnevennlig underholdning fra Asgeir Borgemoen
 • Musikk fra Sandra Lyng, Renate Rubini og Henning Kvitnes

Arrangementet foregår utendørs og varer fra kl. 17:00 til ca. 19:30, og passer for familier med barn i alle aldre.

Det beste av alt, arrangementet er helt gratis!


OBS: Begrenset antall plasser! For å opprettholde nødvendig smittevern vil det være begrenset antall tilviste sitteplasser. Kun gyldig billett vil gi sitteplass på området.

Arrangør

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av over 30 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for 16 bilmerker.

Lokale

Fredriksten Festning Fredriksten Festning, Generalveien 27, 1769 Halden

Innledere/talere

Asgeir Borgemoen
Konferansier
Henning Kvitnes
Artist
Sandra Lyng
Artist
Renate Rubini
Artist

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.