ART STROKE - AURORA HULDRA ARTFEST

arrangementet ble avsluttet

ART STROKE - AURORA HULDRA ARTFEST

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

4. April 2020, 15:00 - 21:00

Beskrivelse

Velkommen til kunstfest!Den 4. april kommer vi sammen for å feire og kose oss med kunst fra Aurora Huldra på veggene!
Bildene vil fra denne dagen henge i 3 måneder, men det blir kun denne éne dagen hvor kunstneren blir tilgjengelig hele dagen: her er det gode muligheter for å handle, bli kjent med kunstner og snakke om muligheter.
Billettene er 100% gratis - men registreres for å sikre oss at vi ikke får for mange mennesker enn hva vi har kapasitet til. Du kan registrere opp til 3 billetter på én telefon (f.eks for deg og venner/familie), og viser enkelt billetten i døra når du kommer.
Ta med deg venner eller bare kom som du er, til nyoppstartede Jacobsen & Svart Powerhouse, i ett av verdens mest miljøvennlige bygg rett ved Trondheim S.
Her er du garantert en hyggelig aften, velkommen skal du være!

Arrangør

Kunstutstilling/kunstfest, vanligvis i Trondheim

Lokale

Jacobsen & Svart Powerhouse Jacobsen & Svart Powerhouse, Brattørkaia 17a, 7010 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.