skip to main content

Årsmedlemskap Sanseloftet Sjøholmen Kulturhus

Årsmedlemskap Sanseloftet Sjøholmen Kulturhus

Fra 1,500,00 NOK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Årskort på Sanseloftet. Gyldig i 12 måneder fra kjøpestidspunkt. Lørdag og søndag kl 12.00 til 16.00. Medlemskapet inkluderer Kreativt Verksted og er personlig. 

Sanseoftet er besøkt av ti tusenvis av barn i alderen 3-12 år. Loftet rommer en utstilling der voksne bare kommer inn i følge med barn.

Bli med inn i tidsmaskinen og se barnerommet slik det engang var. Underveis må du skjerpe alle sanser. Her må det letes, luktes, krypes, undersøkes, se og kjennes på! Alle får med seg et skattekart og en «Sansepose». Finn alle skattene og få en premie. Skulpturversted eller smykkeverksted er inkludert i inngangsbilletten.

I tårnet på Sjøholmen Kulturhus bor Smokkeprinsessen og Smokkedragen. De tar i mot smokkene til barn som er klare for å slutte med smokk. Hver søndag mellom kl 12.00 og 13.00 er prinsessen klar for å få smokkene til smokkesluttere. Barna blir møtt av prinsessen og kan velge om de vil henge smokkene sine i treet, feste dem på kjolen, legge de i badekaret eller gi smokkene til dragen.

Arrangør

Opplev et privatdrevet kulturhus fylt med aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Nyt hverdagslykke og helgekos i vår kafé, la barna oppleve aktivitetene på Sanseloftet, møt kunstnere, se utstillinger og delta på arrangementer i en historisk villa fra 1890 ved sjøen i Sandvika. I området rundt finner du vår kunstpark og et fantastisk turområde.

Sjøholmen Kulturhus er et møtested for læring, lek og sosialt felleskap

Vårt samfunnsoppdrag favner bredt


Formidling

Være et hus for kunst, kreativitet og opplevelser.

For alle

Være et lavterskeltilbud for barn, unge og voksne og et sted hvor barn gjennom blant annet integrering av fremmedspråklige og være en arena på tvers av generasjoner og kulturer.

Plassering

Den fantastiske beliggenhet ved fjorden, rett ved en klatrepark og gapahuk for familier, gjør Sjøholmen til et knutepunkt i Kyststien mellom Sandvika, Henie Onstad og Fornebu. Lett tilgjengelig for Stor-Oslo med offentlig transport.

Husets historie

Forvalte husets rike historie og betydning i lokalsamfunnet videre til neste generasjon.

Bli kjent med oss og vårt tilbud på https://www.sjoholmen.com/

Lokale

Sjøholmen Kulturhus, Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer