ARNLJOT EGGEN 100 år

ARNLJOT EGGEN 100 år

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

29. November 2023, 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Arnljot Eggen 100 år!

Med Jørn Simen Øverli, Lars Klevstrand, Helge Lien og Edvard Hoem. 

Poeten, oversetteren, dramatikeren Arnljot Eggen fra Tolga leverte visetekster som svei og svir den dag i dag, mange år etter at de ble skrevet. Polemiserende, sarkastiske, lakoniske, ømme.

Jørn Simen og Lars har begge væpnet seg med dette materialet gjennom tidene; Jørn Simen med et eget album, Lars med innspillinger på langs av plateproduksjonen. Begge har hatt stor nytte og glede av å bruke disse velskrevne tekstene i konsertene sine.

Edvard Hoem hørte til en indre krets som også bestod av poeten Kolbein Falkeid, og vil kåsere om Eggen.

Helge Lien, piano og melodika


Dørene åpner 18:00, konserten starter 19:30


Lokale

Josefine Visescene, Josefines gate 16, 0351 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer