ÅRETS første dekknavnsfest på Bryggen Nightclub!

24. August 2017, 22:00 - 25. August 2017, 02:00

Bryggen Nightclub, Bryggen 47, 5003 Bergen


Er du klar for årets første dekknavnsfest i Bergen?

Salty 2018 inviterer deg til et heftig kickoff, på Bryggen night club!

Instagram:

https://www.instagram.com/salty2o18/
___________________
ARTISTER:

DÅRLIG VANE

NMG/G-husets siste stjerneskudd trioen Dårlig Vane har tatt undergrunnen med storm den siste tiden. Med de tre gateslagerne "Ikkje la meg", "Gikk i bakken" og "To blå" har Dårlig Vane, helt uten radiospilling eller bransjehype, skapt en enorm forventning blant hiphopfans langt utenfor Bergen.

De har allerede blitt sammenlignet med Norges Mateste Rapgruppe A-laget, og deres elleville konserter etterlater ingen tvil om at Bergen gjør det som ingen tør det.

I følge BT var Dårlig Vane de som imponerte mest på scenen under den nye bergenske musikkbransjefestivalen "Vill Vill Vest", med en uslåelig energi og en scenevanthet man til vanlig kun ser hos mer erfarne artister.

I fjor slapp Dårlig Vane endelig sin første offisielle utgivelse - den seks spor lange EP'en "71". Her tar Loddefjordguttene dere med til deres verden av dårlige vaner, opplegg og greier - over suggerende og basstunge beats. I skrivende stund har Gikk bakken passert 3 mill streams, de ble årets urørt, skal varme opp for the weeknd 4 juli og blir å finne på flere av landets store festivaler i sommer.

TIPSY KID

Tipsy Kid har på rekordtid rukket å bli en ettertraktet artist blant russen. Med Fu Manchu som første singel var veien kort for videre oppdrag. Gjennom vinter og vår har han spilt på kjente utesteder og venues som chateau neuf i Oslo, Haugesund, Stavanger og flere andre steder i landet. På litt over et halvt år har låtene blitt streamet over en million ganger, Dagbladet kastet en 4’er på russelåten «attitudeproblem» og det er mye spennende som kommer den nærmeste tiden! Tipsy Kid slipper sin første låt utenfor «russeuniverset» i juni!

HERMAN LUCA

Herman Luca har lenge blitt sett på som en av Bergens beste DJs. Han var lenge resident DJ på Metro og spiller nå fast på Calibar. Herman Luca har også spilt for en rekke russebusser i Kongeparken under Landstreffet i Stavanger og vært en av headlinerne på Landstreff Bergen siden det startet i 2015. Etter flere år i bransjen har han fått dele scene med artister som Matoma, CLMD, The Him, Merk & Kremont, Sonny Alven og Kream!

JONAS SKAR

Lokal musikkprodusent fra Bergen, kjent for blant annet låtene han har laget til bussene Five Points og Koden 2017! Jonas har brukt det siste året på å bygge seg godt opp blant russen og har flere spennende pr

MINDRE BEGAVET

Mindre Begavet byr på en herlig miks av lekne synther, tung bass og lyrisk finesse. Det notoriske guttebandet pumper ut hits med en upåklagelig allsangfaktor, og har allerede tatt Bergen med storm med bangere som «Sidebytte», «Poker» og «Ung Med En Stor Kuk». Kritikere så vel som fans fra øst og vest lovpriser den unge Soundcloud-kvintetten, som mange spår vil få en stor fremtid i musikk-Norge.

___________________

BILLETTINFORMASJON:
Early Bird-billetter er ute i et begrenset antall!

___________________

INFO:

Sted: Bryggen Nightclub, Bergen
ID: 18 år
Tid: 22.00:00-02:00
Torsdag 24.08.17

___________________

Manage Moment har arrangert flere russekroer rundt om i landet og vi kan love at vi slår på stortromma når vi arrangerer årets første dekknavnsfest! For å gi deg den perfekte stemningen gjennom kvelden er våre samarbeidspartnere InvoeRuss og Russelivet.no!

Samarbeidspartnere:

InvoeRuss - Norges største russesponsor! Ta kontakt med dem om du ønsker hjelp frem mot russetiden!
Invoeruss.no

Russelivet.no åpner for fullt høsten 2017! De kjører Soft Opening gjennom sommeren, hvor du kan kjøpe utvalgte produkter!
Ved kjøp av billett vil du automatisk få et gavekort på 50,-

Følg oss på Instagram og Facebook for andre konkurranser og tilbud! @Invoeruss og @Russelivet

Inviter dine tjommis

Early Bird

Stengt