skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Åpningskonsert Drammen Arts Festival 2023

arrangementet ble avsluttet

Åpningskonsert Drammen Arts Festival 2023

Fra 50,00 NOK

Sted

Dato

26. Oktober 2023, 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse


Åpningskonserten av selve festivalen holdes i samarbeid med konsertserien Kvinnelige spor i Musikkhistorien, i Galleri Athene i Drammen. Tradisjonen tro skal åpningskonserten kun bestå av urfremføringer av bestillingsverk, i kombinasjon med andre kunstformer. Utøverne på denne konserten er: Julie Helgeland Davidsen (fløyte), Lise Rusås Kristoffersen (dans), Astrid Nyborg Berg (gitar), Monica Tomescu-Rohde (piano), Hallvard Holm Høgemo (fiolin) og Martin Solbu Stangebye (cello).

Drammen Arts Festival er en poly-estetisk og tverrfaglig festival som arrangeres 26.-29. oktober. 

Vi har et inkluderende og bredt program der vi kombinerer ulike kunstformer. Hver kveld har vi offentlige konserter med profesjonelle utøvere innen kunstformene musikk, dans, visuell kunst og poesi. Som et ekstra tilbud til barn og ungdom arrangerer vi også kurs og workshops i kategoriene musikk, dans, tegning og folkemusikk.

Vår visjon er å utvide kulturtilbudet og øke interessen for kunst og kultur generelt i Drammen. Vi ønsker også å skape en arena for og et nettverk av nyetablerte profesjonelle utøvere der de kan få vise seg frem på scenen gjennom offentlige konserter og forestillinger. 


Lokale

Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer