skip to main content
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Åpningskonsert Bamble ungdomsskoles kultursal

arrangementet ble avsluttet

Åpningskonsert Bamble ungdomsskoles kultursal

Fra Gratis

Sted

Dato

18. August 2021, 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Kommunen og alle vi som har jobbet med å ferdigstille Bamble Ungdomsskole er stolte over å kunne vise fram de gode kulturfasilitetene på vår åpningskonsert onsdag 18. august.  På denne konserten vil det også bli gitt litt informasjon om hva som ligger bak denne satsingen og hva som er tankene for tilbudet i skole og på fritid i disse lokalene.  
  
Pga koronarestriksjoner har vi kun invitert et begrenset antall gjester. Nå ser vi at det er ca 30 ledige plasser, og vil tilby de plassene etter "først til mølla"-prinsippet. 
  
Gjennom nitidig planlegging og ved å se til andre fine anlegg i Norge, har vi med arkitekt og utbyggers hjelp lagd en av de flotteste grunnskolene i Norge som også ivaretar behovene til musikk og kulturfagene på en særdeles god måte. Disse lokalene skal brukes både i undervisning og på fritid. Skagerrak Sparebank har også gitt et flott konsertflygel i gave, og flygelet vil være hovedinstrumentet på denne konserten.   
 
Andre bidragsytere til kulturdelen av bygningen og utstyr er: Kulturrom, Vestfold Telemark fylkeskommune, UKM Norge 
  
Du er invitert til denne konserten. Konserten vil inneholde innslag fra Rune og Gudrun Klakegg, samt kulturskolens pianolærer Eva Stadven Nilsen. Det vil også bli gitt en kort informasjon av arkitekt og entreprenør, en demonstrasjon av leverandør av det elektroniske etterklangsanlegget og presentasjon av lys-, lyd- og  scenefasciliteter. 

Etter konserten blir det tilbud om omvisning på hele skolen og idrettsanleggene for de som ønsker det. 

Koronatiltak:

- Pga evt smittesporing må vi ved påmelding få navn, epost og mobilnummer. 

- Be deg om å ikke møte på konserten dersom du opplever forkjølelsessymptomer. 


  Konserten vil holdes på Bamble Ungdomsskole, Tønderveien 10a, Stathelle 
   
  På vegne av Bamble kommune, 

  Med vennlig hilsen 

  John Mikal Guldager, rektor Bamble kulturskole

  Lokale

  Bamble Ungdomsskole Bamble Ungdomsskole, Tønderveien 10, 3960 Stathelle

  Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

   Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

   Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

   Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

   Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

   Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

  Oppdag mer