Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Åpen Paintball Dag Skogsspill

arrangementet ble avsluttet

Åpen Paintball Dag Skogsspill

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

27. Juni 2020, 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Lørdag 27. juni kl. 13 arrangerer vi igjen åpen dag på Forbord Paintball Park! Denne gangen prøver vi å få til SKOGSSPILL! Da deler vi opp i to lag og spiller på skogsbanen vår! Du betaler kun for ball (kr. 200 for 500 baller), vi låner ut markør og utstyr gratis. Du må gjerne ta med egen markør og maske om du har. Vi kan maks. ta i mot 16 stk for å kunne håndtere korona-situasjonen på en god måte. Derfor vi kjører billettsalg på dette arrangementet. "Førstemann til mølla"... Billettprisen inkluderer altså 500 baller :)

Lokale

Forbord Paintball Park Forbord Paintball Park, Forbordslivegen 30, 7510 Skatval

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer