arrangementet ble avsluttet

Ansiktsolje og eteriske oljer til ansiktet - minikurs

350,00 NOK

Sted

Dato

4. Mai 2019, 10:00 - 11:00

Beskrivelse

På dette minikurset lærer du å blande dine egne ansiktsoljer, og får fordype deg i tre eteriske oljer som kan passe utmerket til ansiktspleie.  

Vi går igjennom teorien, noen lure "triks", viktig forsiktighetsregler for trygg bruk av eteriske oljer. Vi snakker litt om foskjellige baseoljer, og du får lage deg din egen ansiktsolje som du får med deg hjem. Kurset er lagt opp som et minikurs. Du kan melde deg på bare dette, eller blir med på flere kurs denne dagen. , eller hele kursrekka. Velkommen skal du være- Sikre deg plass ved å melde deg på. Vi har kun 6 ledige plasser per kurs.

Ansiktsoljer og eteriske oljer for ansiktet: Lær om noen utvalgte og bland din egen ansiktsolje. kl 10:00 – 11:00
Sted: Rom for ro, Dronningens Gate 23, rom 301.

Tid: Kl 10:00 - 11:00, 
Pris:
350 kr. Bindende påmelding.


Betingelser for deltakelse på våre kurs og konferanser:

Kursarrangør forbeholder seg retten til å endre eller avlyse arrangementet. Dersom du kjøper billett og arrangementet blir avlyst pga for få deltakere, får du refundert 95% av kursbeløpet til din konto. 5% er et ikkerefunderbart billettgebyr. Dersom kurset skulle bli avlyst vil du få beskjed på epost senest 24 timer før kursstart.

Du er selv ansvarlig for din egen helse og velvære, både på arrangementer, og i etterkant. Du er også selv fullstendig ansvarlig for hvordan du i ditt liv bruker kompetansen du tilegner deg på våre arrangement. Arrangør

Velkommen til eventer arrangert av Rom for ro v/ Viviann Alexandra Knutsen. Se flere eventer på www.romforro.no

Lokale

Rom for ro - Viviann Alexandra Knutsen Rom for ro - Viviann Alexandra Knutsen, Dronningens Gate 23, rom 301, 0154 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.