AniCura-trimmen 2018

arrangementet ble avsluttet

AniCura-trimmen 2018

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. Mars 2018, 10:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom i form med AniCura i mars!

AniCura-trimmen 2018 arrangeres av alle AniCura-klinikkene i Bergensregionen i forbindelse med kom-i-form ukene i mars. AniCura-trimmen er ikke et løp, men en sosial fottur for alle kunder og ansatte i AniCura - og andre dyrevenner som vil være med! Turen passer for både store og små, to- og firbeinte.

AniCura-trimmen er lagt rundt Storavatnet i Loddefjord og er delt opp i to klasser;

 • Storetrimmen: Storavatnet rundt (9,3 km)
 • Lilletrimmen: Loddefjord/Alvøen t/r (6,8 km).

Storetrimmen beregnes å ta ca 2,5 time i gangfart.
Lilletrimmen passer fint for de som ikke ønsker eller kan gå så langt og tar ca 1,5 time.

Deltakelse er gratis for alle og vi oppfordrer til å ta med både hunder og barn :) Løypen er gruslagt, så barnevogner med terrenghjul skal fint kunne brukes så lenge det ikke ligger snø på bakken.

REGISTRERING FØR START
Registrering starter klokken 10:00 ved inngangen til lyssløypen rundt Storavatnet (Alvøskogen). Husk å ta med billetten(e)! Alle deltakere som har kjøpt Trim-deltakerbillett får utdelt t-skjorte, goodiebag og et startnummer. Etternøler-billetten gir kun startnummer.

START
Turen starter klokken 11:00 og ender tilbake på grusplassen.
Etter endt tur (ca 14:00) blir det gavelotteri fra våre sponsorer hvor startnummeret ditt er ditt lodd i trekningen!

Det blir drikke- og matpause underveis og mulighet for å slippe hundene for litt lek og sosialisering. Ta med egen mat og drikke :)

HUSK!

 • Send en mail til sotra@anicura.no
 • Merk emnet med: AniCura Trimmen
 • Oppgi hvor mange deltakere som kommer fra din familie og hvilken t-skjorte størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (unisex)
 • OBS! Det kan være lurt å ta en litt stor størrelse så den kan tres over jakken :)
  T-skjortebestillingen er nå stengt!

Vi gleder oss till gå tur med deg og dine!

Lokale

Storavatnet, Storavatnet, Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.