Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Amerikan Sound / La Fonda Fest 3.0 - Oslo 2023

arrangementet ble avsluttet

Amerikan Sound / La Fonda Fest 3.0 - Oslo 2023

Fra 300,00 NOK

Sted

Dato

23. September 2023, 21:00 - 24. September 2023, 03:00

Beskrivelse

Du inviteres til La Fonda Fest 3.0

Vi gjentar sukssesen for tredje gang ! men nå blir festen på selve Oslo Sentrum , vi er tilbake med våre internasjonale artister, DJs, shows og fyrer opp dansegulvet med Deluxe stemningen vi er globalt kjent for - du kan danse hele natten lang plus overraskelser lazershow og mer +++ Special Guests: AMERIKA’N SOUND (Chile) Live ! On stage ! @amerikansoundoficial 

i tillegg til den kvinnelige cumbia stemmen med bandet La Mary-Cumbia de barrio !
@lamary_cumbiadebarrio

+ overraskelsesshow og DJs @djcalawera @francislecquian

Dørene åpner 20:00 rytmene og lyden starter kl. 21:00 og vi holder det gående til sene nattetimer.
Amerikan Sound er et internasjonalt Cumbia Band som lander denne gang for første gang i Oslo-Norge dette er et eksklusiv festkonsert for deg som liker å danse, og ha det gøy under hyggelige og varme omgivelser .

ℹ️

Begrenset kapasitet, så når billettene er ute for salg må du være raskt ! (X antall Billeter for salg)

For booking av VIP bord eller Meet and greet
Kontakt: post@latinvibe.no

Billettpris: 300kr + avg
Hosted by Latinvibe Nordic  & Conviccion.

Den kvelden reiser vi sammen med ekte Fonda y Parranda style ! 

Oslo er du klar for årets festkonsert opplevelse? Bli med oss ​​på en fargerik kulturell natt fylt med MUSIKK OG UNDERHOLDNING.


Kveldens Host: Francis Fire

Lokale

Ophelia Club & Event, Holbergs gate 19, 0166 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer