Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Alt du trenger å vite om Brasil og Amazonas

arrangementet ble avsluttet

Alt du trenger å vite om Brasil og Amazonas

Fra Gratis

Sted

Dato

12. Mai 2016, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Brasil er spektakulært. Megabyer og øde strender. Regnskog og ørkenområder. Indianer og cowboy. Futuristisk arkitektur og gamle gullgruver. Stereotypien samba, fotball og karneval. Men også capoeira, caipirinha og Havaianas. Samtidsdans og funk. Kunstmuseer og techno-brega. OL i Rio 2016. Og 200 millioner gjestfrie mennesker i alle farger og fasonger.

Kort forklart: Brasil har alt en reisende kan drømme om.

Men Brasil er også et land i politisk kaos og økonomisk krise. Et land der zika-virus og dengue-feber tar liv. Og der korrupsjon og vold dessverre er utbredt.

- Brasil er ikke for nybegynnere, sa den brasilianske komponisten Tom Jobim. Men han tok feil. Brasil er også et land for nybegynnere.

Torkjell Leira kommer rett fra Amazonas til Nomaden for å gi sine beste tips til deg som skal til Brasil og/eller Amazonas. Han har lovt tips både til deg som skal til Brasil for første gang, og til deg som er mer erfaren.

Torkjell er en av Norges fremste Brasilkjennere. I 25 år har han reist landet på kryss og tvers, og han er sannsynligvis den eneste nordmann som har besøkt alle Brasils 27 delstater. I 2014 ga han ut den kritikerroste boka Brasil - Kjempen våkner. Akkurat nå jobber han med en ny bok om Amazonas, og han kommer rett fra research langs den 4223 km lange transamazonske hovedveien - Transamazônica.

OBS! Du trenger ikke å printe billett eller fremvise SMS-billett. Bare "kjøp" gratisbilletten og kom!

Lokale

Nomaden, Uranienborgveien 4, 0258 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer