AHLR - AMGs kurshelg i Krakow - Søndag

4. Mars 2018, 08:30 - 17:00

świętego Łazarza 16, 31-530 Kraków


Norsk grunnkurs i «Avansert HLR» er utarbeidet av Norsk Resuscitasjonsråd for leger, sykepleiere og ambulansepersonell som er involvert i behandling av hjertestans hos voksne. Kurset er egnet for medisinstudenter som skal lære AHLR, og er et kurs som har høy nytteverdi både i studiene, studiejobben, som turnussøker og lege.

Det er et praktisk kurs der du som kursdeltaker lærer å behandle hjertestans, herunder basal HLR, defibrillering, bruk av hjelpemidler og medikamenter. Det faglige innholdet i kurset bygger på retningslinjer publisert i 2015 av European Resuscitation Council (ERC), og deretter tilpasset av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR).

Krav til deltakeren
For å kunne delta på kurset skal man være 3.-6. års medisinstudent. Det kreves dessuten grunnleggende forkunnskaper i grunnleggende hjerte-lungeredning.

Ved AMGs kurshelger arrangerer vi som hovedregel HHLR-kurs slik at du kan delta på dette fredag, samme helg som du deltar på AHLR, dersom du ikke oppfyller kravene om grunnlegende HLR-ferdigheter.

Fra NRRs retningslinjer:
«Som AHLR utøver bør du ha gode ferdigheter i praktisk HLR med fokus på riktig frekvens og dybde av brystkompresjoner. Det er ikke et krav, men spesielt for helsepersonell med manglende eller liten HLR-erfaring, anbefales det sterkt å ta HHLR-kurset før AHLR kurset. »

Krav til forberedelse
Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal tilsendt kursbok være gjennomlest og e-læring bestått i AHLR. Dersom dette ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Lisens til elektronisk kursbok og e-læring sendes ut til påmeldte kursdeltakere på e-post, senest 2 uker før kurs. Er du påmeldt til vårt AHLR-kurs og har ikke mottatt denne informasjonen er det viktig at du tar kontakt.

Kurset inkluderer

  • Elektronisk kursbok fra NRR
  • E-læring fra NRR
  • Kursdiplom
  • NRR-godkjenning som AHLR-utøver (les mer om vedlikeholdskrav)
  • AMGs Pocketmask (til odel og eie)
  • Lunsj under kursdagen
  • 1,5 time BHLR-oppfriskning før kursdagen (fredag klokken 18.00)

Priser

  • Nmf og ANSA-medlem: 990 kr
  • Ikke-medlem: 1 650 kr

Varighet
ca. 8-9 timer
Lunsj er inkludert i prisen

Inkludert BHLR-trening fredag 18.00
Kjøp av dette kurset inkluderer 1-1,5 time oppfriskning i basal HLR fredag kveld før kurset klokken 18.00. Dette er et ekstratilbud fra AMG til deg som deltaker, for at du skal stille godt forberedt og få et bedre utbytte av kursdagen. Dette er kun snakk om oppfriskning og oppfyller ikke alene NRRs krav om gode forkunnskaper i HLR før deltakelse på AHLR. Føler du deg usikker på grunnleggende HLR i praksis bør du i stedet melde deg på 3-timerskurset HHLR som arrangeres på samme tidspunkt.

Ordinær

Stengt


NMF/ANSA medlem

Stengt