Afternoon tea - strikkeedition

Afternoon tea - strikkeedition

Billetter fra 470,00 NOK

Sted

Dato

24. Mars 2023, 18:00 - 23:00

Beskrivelse

Fra 25.-26. mars 2023 arrangerer vi South West Yarn Fest igjen på Tou Scene etter stor suksess i fjor. Siden flere kommer reisende allerede på fredagen og mange av de lokale planlegger husmorferie hele helgen, har vi lyst å lage et samlingspunkt også på fredagen. 


Derfor inviterer vi dere til Afternoon Tea - strikkeediton på ærverdige Hotel Victoria midt i kjernen av Stavanger. Det blir dekket flotte småbord i de nydelige stuene på hotellet, og strikketøy er absolutt innafor. Ta med deg en strikkevenn og kom. Begrenset antall billetter til dette eventet!


 Inkludert i prisen er:

- Etasjefat med scones, clotted cream, et utvalg av lokale oster, assorterte sandwich, et utvalg av Hotel Victorias desserter og petit four.

- Et utvalg av te

- Et glass champagne eller annen drikke

Lokale

Hotel Victoria, Skansegata 1, 4006 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.