Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Afrobeats Hip Pop nights

arrangementet ble avsluttet

Afrobeats Hip Pop nights

Fra 130,00 NOK

Sted

Dato

27. Januar 2024, 22:00 - 28. Januar 2024, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Bli med på en uforglemmelig kveld med Afrobeats og Hip Pop på BAR Vulkan! House Party er vertskap for denne fantastiske begivenheten, og vi garanterer at det kommer til å bli en energisk fest du ikke vil gå glipp av.

🎶 Event Informasjon 🎶

- Dato: 27. januar 2024

- Tid: Kl. 22:00

- Sted: BAR Vulkan

- Billettpriser: Fra 150,00 NOK til 200,00 NOK

På denne begivenheten vil du kunne danse til de fengende rytme og melodiene fra Afrobeats og Hip Pop hele natten! Uansett om du er en erfaren danser eller bare ute etter å ha det moro, vil denne kvelden gi deg den perfekte blandingen av musikk og atmosfære.

Så, ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne unike opplevelsen! Kjøp billettene dine nå og bli med på en kveld fylt med god musikk og dans!

Arrangør

Lokale

BAR Vulkan, Vulkan 9, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer