Adrian Sellevoll

Adrian Sellevoll

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

3. Desember 2022, 21:00 - 4. Desember 2022, 02:00

Beskrivelse

Den kontroversielle og svært populære realitydeltakeren Adrian Sellevoll har den siste tiden bemerket seg ikke bare på TV-skjermen, men også som artist med flere hitlåter

Han har turnert rundt i Norge med stappfulle lokaler og har en solid fanskare rundt om i Norge.

Artisten, modellen og Tv-personligheten Adrian Sellevoll, har på kort tid satt sine spor på TV, sosialemedier og større scener, som for eksempel VG-lista og Opptur i 2022.

Med låter som «Jeg Hater Deg» «Ha Meg», «Jeg Hater Deg» og sist, men ikke minst, «Se Meg». har han

i dag i overkant av 30 millioner streams – på Spotify alene.

Lørdag 3.desember kommer han til Stavanger og Hexagon

Arrangør

Hexagon Nattklubb er Stavangers største nattklubb med to etasjer, stort danse gulv og tre barer. ID18! 

Lokale

Hexagon Nattklubb, Skagen 21, 4006 Stavanger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.