ADA: hun som skaper

ADA: hun som skaper

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

29. Oktober 2022, 16:00 - 19:00

Beskrivelse

Taffelpikene har de siste to årene utviklet prosjektet ADA [hun som skaper]. Det omfatter hele syv nye musikkstykker skrevet for trioen av kvinnelige komponister som skriver musikk i krysningspunktet mellom jazz, folkemusikk og samtidsmusikk. På denne konserten spilles det et verk av den fremadstormende unge jazzpianisten Liv Andrea Hauge. Verket ble urfremført i juli 2022, og er den ferskeste musikken i ADA-prosjektet. På kveldens konsert får man også høre de helt nye verkene til Ieva Velika og Jasmin Tømta, som er de nyeste stykkene i dette prosjektet, og som ble urfremført tidligere i oktober.

Trioen plukker også frem to av de tidligere verkene av hardingfelespiller Guro Kvifte Nesheim og jazzsanger og den evig bablelydsøkende Karoline Wallace. Dette er musikk som viser det enorme spennet i lydbildet en treblåstrio kan skape, med alt fra vanlige fløyter i toppregisteret, til bassklarinett og kontrafagott i bunn. Det er musikk som skaper stemninger og lydbilder som er både vakre, rare og til tider litt stygge..

Trioen har spilt sammen siden 2014 og er landets mest aktive treblåstrio. Trioen er unik og går nye veier innenfor klassisk kammermusikk gjennom å utelukkende bestille ny musikk i samarbeid med spennende komponister. De har nylig turnert i på Island og i Nord-Norge, og ser frem til en travel høst med konserter for både barn gjennom Den Kulturelle Skolesekken samt en høstturné i Norge der konserten i Drammen avslutter turneen.

Lokale

Galleri Athene Galleri Athene, Grønland 57, 3045 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.