Arrangementet ble avlyst

80 tallet på dansegulvet

150,00 NOK

Sted

Dato

14. Mars 2020, 21:00 - 15. Mars 2020, 03:00

Beskrivelse

Igjen er det klart for å finne fram dansefoten på Folkets hus!
DJ Chris Shepherd snurrer plater fra 80 tallet som du en gang hørte på diskotekene.
Her blir det god stemning hele kvelden.
Så finn fram danseskoene!

Aldersgrense : 20år

Arrangør

Tom og Torgeir har lang erfaring som kokk og har drevet med catering og selskap i mange år. De drifter nå flotte Folkets Hus Bodø og ærverdige Hålogatun. Sammen med resten av de ansatte, har de opparbeidet seg svært god kompetanse på å arrangere både møter og selskap.

Lokale

Folkets Hus Bodø Folkets Hus Bodø, Prinsens gate 115, 8005 Bodø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.